Centrul de limbi straine :: www.multivers.ro Romana | Biroul de Traduceri Champollion eng  
home
desp
What my Chickens?
Fun
    Retards - we all know one.
facebook
Întrebări frecvente-Centrul de Limbi Straine Champollion
 


Cum pot să ma inscriu la cursurile dvs.?

Dacă sunteți interesat de oferta noastră si doriți să vă inscrieți la unul dintre cursurile noastre, va fi necesar să sustineti un test de nivel. Organizam teste de nivel pe baza de programare .Dupa test, veti primi informatii referitoare la orarul disponibil pentru nivelul dvs. si veti putea opta pentru una dintre variantele oferite.

Ce acte sunt necesare pentru înscriere?

Pentru inscrierea la cursurile Centrului de limbi străine Champollion sunt necesare:

- copie după actul de identitate (C.I) și formularul de inscriere  completat  pe care il primiți in momentul înscrierii pentru cursul ales.

Cat durează cursul pentru un nivel?

In regim normal,  cursurile ce curpind parcugerea unui intreg nivel, incepatori, intermediari sau avansați durează 2 module.

Fiecare modul constand in 24 ședinte a cate 36 ore cu o frecventa minimă de 2 ori pe săptămană, ședință cu durata de 1 ora și jumătate.

In regim intensiv, durata cursului depinde de solicitarea și disponibilitatea de frecventarea cursurilor de către client.

Cum plătesc cursul, se poate plăti in rate?
Plata se poate face în numerar sau prin transfer bancar, doar in lei. Nu acceptam cecuri. Pentru plata prin transfer bancar va rugam sa ne contactaţi la adresa de e-mail: curs@champollion.ro  sau  mobil: 0737527289. Se poate achita integral  in momentul inscrierii sau in 2 rate, prima rata  se achită  in momentul cand vă inscrieți urmand ca cea de a 2 rată să o achitati la jumatatea cursului in desfăsurare.

Cum se structurează nivelurile?
Nivelul competenţei lingvistice se structurează după nivelul de utilizare:

Utilizarea elementară a limbii
A1 Incepător
Utilizatorul nu cunoaste limba tinta
A2 Elementar
Utilizatorul poate sa comunice in situatii simple si obisnuite, care presupun un schimb de informatii simplu si direct referitor la subiecte familiare si uzuale. Poate sa descrie, cu mijloace simple, formatia sa profesionala, mediul sau inconjurator apropiat.
Utilizare independenta a limbii
B1 Pre-Intermediar
Poate sa inteleaga elementele esentiale cand este utilizat un limbaj standard clar pe teme familiare legate de munca, scoala, petrecerea timpului liber. Poate sa relateze un eveniment sau o experienta, sa descrie un ideal, argumente sau explicatii cu privire la un plan sau la o opinie.
B2 Intermediar
Poate sa inteleaga ideile principale din texte complexe pe teme concrete sau abstracte; intelege si discutii de specialitate in propriul domeniul de activitate. Poate sa-si expuna opinia asupra unui subiect de actualitate, prezentand avantajele si inconvenientele diferitelor posibilitati.
Utilizare competenta a limbii
C1 Post-Intermediar
Poate sa inteleaga o gama larga de texte lungi si complicate si sa sesizeze semnificatiile implicite. Poate sa se exprime pe teme complexe intr-un mod clar, structurat si pe larg, utilizand diferite mijloace de organizare, de structurare si de coeziune a discursului.
C2 Avansat
Poate sa inteleaga, practic fara efort, tot ceea ce citeste sau aude. Poate sa se exprime spontan, foarte fluent si sa exprime cu precizie nuante fine de sens legate de subiecte complexe.

 
Suport online
Cerere ofertă cursuri

Cerere ofertă cursuri

Click AICI!

Completând formularul veți primi răspuns în 60 minute!

Promo
Newsletter
 
Champollion
 
 
Legaturi utile
 
Traduceri
Cursuri limbi straine
Dictionare si manuale
 
 
   
  Copyright © Biroul de Traduceri Champollion :: Conditii Generale de Afaceri